Vazdusni znaci:Blizanci,Vaga i Vodolija-ne diraju nikoga,i ne daju nikome da im se mesa u zivot!!

Vazdusni znaci:Blizanci,Vaga i Vodolija-ne diraju nikoga,i ne daju nikome da im se mesa u zivot!!

2024-01-05 0 By Admin

Tvrdoglava i uporna u svemu, suprostavice se  i onim najjacima.

VODOLIJA

Drage vodolije, tesko je onima koji vas ne poznaju jer ce se iznenaditi.Vasa je volja da se usmerite onako kako samo vi zelite. Vasa volja je cvrsta i jaka i tu vas niko ne moze omesti. Vas zivot je vasa stvar.

Ono sto zelite, vi cete ostvariti po svaku cenu. Makar to bilo i pogresno, makar i na svoju stetu, ali uvek cete se truditi da bude po vasem. Vi ste tako tvrdoglavi  i uporni kada nesto hocete. I makar ucinili i na svoju stetu, vi se necete predati. Suprostavicete se i onim najjacima i ucinicete po svome.

Nije vam vazno o kome se radilo, o nekom poznaniku ili nekome bliskome. Vi samo hocete do svoga cilja i ne trazite nacin i ne birate sredstva.Vas put je samo vas put, i nista vas nece omesti na tom putu. Sami cete se izboriti za ono sto hocete.

Nikome necete dozvoliti da vam stane na put, niti da vam zaklanja sunce.  Isto postupate i kada su drugi u pitanju. Ako mozete, vi cete pomoci u svakoj prilici. I necete odmoci, nikako, nikada i nikome.

Samo neka vas puste da zivite svoj zivot, onako kako morate i kako vam je dano. I predani talasu zivota da idete bez pritiska. I bez misljenja okoline.

 

Stranice: 1 2