Vazdusni znaci:Blizanci,Vaga i Vodolija-ne diraju nikoga,i ne daju nikome da im se mesa u zivot!!

Vazdusni znaci:Blizanci,Vaga i Vodolija-ne diraju nikoga,i ne daju nikome da im se mesa u zivot!!

2024-01-05 0 By Admin

Blizanci, Vaga i Vodolija  su znaci koji nikada ne diraju druge, ali nikome ne daju da im se mesa u zivote!

 

BLIZANCI

Vas zivot je vasa stvar. Vi ste onaj pripadnik zodijaka koji se nosi sa svojom zivotnom filozofijom i svojim stavovima. Vas zivotni stav je i vas zivotni moto ujedno, i njime ste vodjeni. Sve cinite vodjeni njime i odluke donosite drzeci ga se cvrsto i odlucno.

On se sastoji u tome da ste osoba koja se ne mesa nikada i nikome u zivot. Mozete dati misljenje ili tek svoj komentar, ako se to od vas trazi licno. Ali da ste neko ko ce da prica o drugima i da sudi po svome srcu, to nikada!

Znate da niste dostojni da sudite drugome i da delite pravdu. Jedino cega se drzite jeste to da cete uvek postupiti pravedno i pravicno u svakoj situaciji. Makar to bilo i na vasu stetu.Ali dobrota i pravda su vam pored posatenja, najvece odlike licnosti.

Pustate druge da zive onako kako hoce. I vi samo zelite da zivite svoj zivot i da vam se niko ne mesa. Vasa muka je samo vasa muka i vi je mucite sami. Ne zalite se, niti se kajete, niti placete.

Svoje tuge krijete i neraspolozenje trpite. Ne zelite nikoga da pritiskate svojim problemima. Ipak samo neka vas svi puste da zivite kako morate i kako vam je dano.

VAGA

Mozda misle da ste nekoko je nesiguran u sebe i u svoje odluke. Vas se zapravo i ne ticu tudje odluke i vreme je da sami znate sta hocete. Vi samo niste neko ko brza i zuri kroz zivot.

Vase odluke su samo vase i vase srce zna sta hoce. I pre no sto donesete odluku, zelite da mislite. Mislite  malo srcem, i malo razumom. I onda se  udruzeni razumom sami odlucujete sta ciniti.

Sami snosite posledice svojih odluka i uvek ste pravedni. Ne zurite da ne biste povredili ni sebe, ni druge. I zato se ne mesate nikome u odluke, niti dozvoljavate da se vama mesaju drugi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2