Vaga i Skorpija:Tokom januara,neko ce imati cak i previse ljubavi!

Vaga i Skorpija:Tokom januara,neko ce imati cak i previse ljubavi!

2024-01-05 0 By Admin

 Srecu cine male stvari, i dok budete imali novac, znacete da srecu za njega ne mozete kupiti…

SKORPIJA

Januar mesec  ce za vas, drage Skorpije, da bude samo mesec u nizu vasih obaveza. I ne samo po obavljanju istih, uvek u roku i na vreme!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Posao

Bice to samo niz vaseg poslovnog uspeha koji ce vam obezbediti mnogo sta. Neke stvari koje ste zeleli, mozda nesto i vezano za vase stambene  zahteve. Svakako da cete moci da kupite sebi ono sto ste zamislili. Uz to cete pomoci svoju porodicu novcano.

Ali vama to nece znaciti toliko, kako neki misle. Zavide vam, ljunbomorni su na vas i prosto ste im trn u oku.

Ljubav

Januar je mesec u kojem vam novac nece faliti, ali ce vam faliti sve drugo. Dok svi drugi misle da ste presrecni sto dobro zaradjujete, vi ste tuzni. I bas koliko misle da ste srecni, vi ste duplo tuzniji.

Vase srce je tuzno, a vas emotivni zivot je prazan. Neko vam je iscupao srce iz grudi i odneo ga sa sobom. Rado biste ga sada nazad i rado biste da vratite vreme. Januar vam nece doneti mnogo sta, ali hoce novu nadu.

Susret sa nekim ce da probudi zaspale nade u vasem srcu. I moci cete se radovati  kao nekada pre.  Naravnoakotovi budete zeleli. Morate i sami dati  povoda da ocekujete da se iz tog susreta izrodi nesto lepo. Zato se okrenite sebi i svojim zeljama.

Nemojte zanemariti ovaj susret. Terstirajte sami sebe i razmislite sta je ono sto biste mogli uciniti. Priznajte sebi da li biste voleli da ovo bude pocetak jedne nove emotivne veze. I da li biste i sami mogli da uticete da konacno srcu date na volju.

Ovoga puta samo srcu,a ne i razumu. I da mu dozvolite da vas vodi. Januar vam obecava, a vi sami odlucite  sta zelite.

Stranice: 1 2