Vaga i Skorpija:Tokom januara,neko ce imati cak i previse ljubavi!

Vaga i Skorpija:Tokom januara,neko ce imati cak i previse ljubavi!

2024-01-05 0 By Admin

Januar nece doneti sve sto zelite, pa dok vagama bude falio novac, Skorpijama ce ljubav…

VAGA

Drage vage, horoskop za mesec januar nece biti bas najbolji za vas znak. Januar vam ne donosi bas sve sto zelite, ili ne ono sto zelite najvise. Kod vas se izdesavalo mnogo toga. Ipak se od svega toga ne izdvaja nesto posebno znacajno za vas. Nesto sto biste podvukli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Posao

I bas zato je mozda ovaj mesec vreme da podvucete crtu na neke odredjene korake. Da donesete neke definitivne korake i da se okrenete konkretnim stvarima. Vi ste  radili umereno, ali vasa finansijska situacija je dosta losa jer su praznici iziskivali mnogo.

Ma koliko budete radili, vasa zarada nece biti dovoljna za vase izdatke. Vreme je da se  uozbiljite i da  se okrenete resenjima koja cekaju na vas. Vase radno polje je dosta nestabilno, pa cete se morati baciti  na posao. Nista bez rada i odricanja. Kako god, novac ce biti ono sto ce vam faliti tokom januara.

Imacete neka slavlja i porodicna okupljanja, tako da cete se maksimalno istrositi. Ako vam sta znaci, mozete racunati na pomoc prijatelja, ali cete onda dugovati. Druzicete se u slobodno vreme i to ce vam davati snage da se usmertite i uhvatite pravac.

Ljubav

Sledi i krace putovanje gde cete imati sansu za jedno lepo poznastvo. I ako je za utehu, nece to biti samo susret. Bice to jedan lepi pocetak necega lepseg od prijateljstva. Vreme je da se oslobodite pritiska okoline i da ne zavisite od tudjeg misljenja.

Pa sta ako nemate dovoljno para za izlaske? Novac je potrosno sredstvo, a ljubav je ono sto vodi coveka. Tako ce i vas poneti ljubav, pa cak iako bude nedostajao novac. Ima mnogo nacina za srecu, druzenje, okupljanja, razgovori.

I znacete da ne moze sve u isto vreme i novac i ljubav. I bicete zadovoljni ljubavlju, a novac je uvek malo malo, pa tema za brigu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2