Vaga i Riba:Po potrebi-andjeli,po potrebi-gori od svih!

Vaga i Riba:Po potrebi-andjeli,po potrebi-gori od svih!

2024-01-05 0 By Admin

RIBE

Za vas svi misle da ste mirni. Povuceni. Previse nezni. I da, to na neki nacin i jeste istina. Ali, vi ste neko ko ume mnogo toga. Vi se ponasate po potrebi, zavisno od situacije. Kada su ljudi koje volite oko vas, vi ste najsrecniji na svetu. Naravno, ako vas oni cene, i vole jednako jako, kako vi i zasluzujete. Moramo da kazemo da nema sumnje da ste neko ko ume da se snadje u svakoj situaciji, i ako je neko dobar covek onda je jasno da ste to vi. To je za svaku pohvalu.

Znate i umete da ljudima uzvratite istom merom. Vi ste znak koji ne voli svadju, i nikada je prvi ne pocinje. No, kada dodje do toga da vam neko slomi srce, da se neko sa vama, tako iskrenim, poigra… Vi znate od najbolje osobe da postanete najgora.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I to je sve sto cemo za vas reci. Mnogo toga je zaista na vama. Vi mozete biti i najbolji i najgori. Dakle, kako dobijete, tako uzvratite. Posteni ste. Osoba ste koja ne pocinje svadju niti raspravu. Ali, i osoba koja sama ume da se bori i koja sama stize do svog cilja. A to je, znate i sami, velika stvar…

Stranice: 1 2