Blizanci:Znak cije srce moze da oprosti neoprostivo,ali nikada i da zaboravi!

Blizanci:Znak cije srce moze da oprosti neoprostivo,ali nikada i da zaboravi!

2024-01-05 0 By Admin

Blizancima je ponekad lako da oproste i ono sto ne bi niko mogao na celom svetu. Ako se pitate zasto… To je zato sto su oni dobri ljudi. Ali, to sto su dobri ljudi nikako ne znaci da ce i zaboraviti bol koji im je neko naneo.

Zapravo mozemo da kazemo da je ovo znak koji ce trpeti kao niko na svetu ali kada mu jednom pukne film… Kada jednom odluci da je kraj, onda ce to biti kraj za sva vremena.

Vazno je da znate da je ovo osoba koja tacno zna sta hoce i koja ume da se izbori za ono do cega joj je zapravo stalo.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga na koga cete moci da se oslonite. Nekoga kome cete moci da verujete, a to je jako vazno da kazemo.

I da, ovo je neko ko je dobar covek pa samim tim mozete da racunate na njegovu ljubav i podrsku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono preko cega osoba rodjena u ovom znaku bas nikada nece preci je prevara. Dakle, onaj ko na bilo koji nacin izda osobu rodjenu u znaku blizanca moze da racuna da ju je izgubio za sva vremena. Zato sto je blizanac neko ko dobro zna… Onaj ko jednom slaze i izda, uradice to ponovo i ponovo. I to je najveca moguca istina. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ce naci nacina da se izbori za svoje zelje…Ali da blizanci bas nikada ne grade svoju srecu na tudjim suzama. Posteni su i svesni su toga.

Stranice: 1 2