Blizanci i Rak:Ako vam treba neko ko ce vas voleti najvise na svetu,onda su blizanci i rak pravi izbor!

Blizanci i Rak:Ako vam treba neko ko ce vas voleti najvise na svetu,onda su blizanci i rak pravi izbor!

2024-01-03 0 By Admin

 

 RAK

Znak koji se smatra najneznijim u celom zodijaku. Znak cija je dusa toliko lepa da bi mogli mnogi da se ugledaju na nju. Ali, i znak koji dobro zna da je zivot tezak pa ume da se ponasa u skladu sa tim.

Moramo da kazemo da je osoba rodjena u znaku raka neko ko tacno zna sta je ono sto hoce i nema nimalo sumnje da ce naci nacina da se izbori za ono do cega mu je stalo.

Rak je uvek tu za one koje voli i on je zapravo pravi izbor za prijatelja koji ce vam cuvati tajne i biti vam oslonac i podrska i rame za plakanje. Sve sto vam treba, rak je u stanju da vam i da, ako mu dokazete da ste toga vredni i to je ono sto moramo da kazemo.

Imati kraj sebe raka znaci imati osobu koja ce vam biti cist dokaz da na svetu postoje andjeli cuvari. Jer, u srcu jednog raka ima toliko mnogo ljubavi da nema nimalo sumnje da vam pored njega nikada nista nece zafaliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, vazno je da naglasimo, rak je neko ko moze mnogo da cuti, trpi i prasta. No, kada mu jednom dosadi, kada ga neko jednom toliko povredi… Onda je prosto neko ko ce znati da ode. Jednom, kada rak nekoga precrta, to je uradio za sva vremena. Jer, ovo je znak cije je srce odano i puno ljubavi, ali srce koje nece prastati kada shvati da se neko igra sa njim i tim silnim emocijama…

Stranice: 1 2