U prvoj sedmici Nove godine: Ciganske karte proricu, upozoravaju i opominju, ali i savetuju!

U prvoj sedmici Nove godine: Ciganske karte proricu, upozoravaju i opominju, ali i savetuju!

2023-12-30 0 By Admin

VAGA

Ciganske karte vas savetuju da pazite na odluke. Odavno ste u dilemi sta da resite. Radi se o necemu jako vaznome, i savet je da ne zurite. Pokazite sta vas je nateralo da malo odugovlacite sa odlukom koju morate doneti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ciganske karte i dalje proricu vas poslovni uspeh. Poneti ste  vecinom super rezultata i to vas  cini srecnom. Ipak vas opominju da zivot ne svedete samo na radno polje. Morate traziti i srodnu dusu kako biste bili kompletno srecni.

 

STRELAC

Ciganske karte vas opominju da vodite racuna sta radite. Sarmirate sve redom, pa pazite da vama neko ne slomi srce. Lako vam se moze desiti da vam se bas sve vrati. Nemojte se zanositi mislju da ste nepobedivi.

 

JARAC

Ciganske karte vas zele uveriti da cete se uskoro zaljubiti. Bice to ljubav na prvi pogled. Pred vama je lepa veza kojoj cete sami odrediti cilj. I  zato se usmerite onako kako vi zelite. Ovo ce biti prelepi dani pred vama.

 

VODOLIJA

Ciganske karte vas savetuju da morate da spustite loptu. Vreme je da se povucete u stranu i da znate da je to neophodno. U vasem slucaju se menjaju  uloge, i morate znati da morate da se povucete. Od jedne osobe ocekujete previse, ali vam nece uzvratiti.

 

RIBE

Ciganske karte vas opominju da podjete dalje. Predugo ste se  vodili osecanjem da ce se sve srediti. Verovali ste da vreme nece izleciti vasu tugu. Ipak, sada je vreme da  prihvatite istinu da zivot ide dalje. I da morate krenuti  u zivot opet. Od vas se ceka da se nenadate mnogo, ali da ne pokleknete.

 

Stranice: 1 2