U prvoj sedmici Nove godine: Ciganske karte proricu, upozoravaju i opominju, ali i savetuju!

U prvoj sedmici Nove godine: Ciganske karte proricu, upozoravaju i opominju, ali i savetuju!

2023-12-30 0 By Admin

U prvoj sedmici Nove godine Ciganske karte proricu, upozoravaju i opominju ove znakove!

 

OVAN

Ciganske karte vam vide da ste pod utiskom praznika. One vam savetuju da pokusate da date sve od sebe. Ono sto zelite, ovisice samo o vama i vasim koracima. I trudite se da ih cinite.Nemojte da oklevate u svojim namerama, vec sledite svoje planove.

 

BIK

Ciganske karte vas opominju da ostanete mirni i stalozeni. Tu gde ste, pocnite da uzivate, ne zeleci nista vise. Ne zalite se, tako vam je, kako vam je. Ponudjena vam je sansa i vi je morate iskoristiti kako god znate. Verujte da ce sve doci na svoje mesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ciganske karte vas opominju da morate da smanjite tempo. Vas tempo je suvise dinamican i vreme je da se  okrenete sebi. Morate ga stisati zbog svoga zdravlja. Vreme je da se opomene uslise radi vaseg dobra. I posto mnogo radite, odmorite malo!

 

RAK

Ciganske karte vas savetuju da povedete racuna o sebi. Sebe ste zapostavili u svakom pogledu i vreme je da mislite i na sebe. Dokle ce sve drugo biti vaznije od vas samih? I dobro drugima, umesto dobroga sebi? Vreme je da ispunjavate svoje zelje, umesto sto ispunjavate tudje.

 

DEVICA

Ciganske karte vas upozoravaju da povedete racuna o zdravlju. Nemojte da trcite za obavezama, a da nemate vremena za sebe. Vreme je da sami sebe stavite u prvi plan.Sve drugo neka dodje na red, ali tek poslije vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2