Ljubav u danima pred nama:Astro prognoza za sve znakove!

Ljubav u danima pred nama:Astro prognoza za sve znakove!

2023-12-30 0 By Admin

VAGA

Novi period ce za vas da donese i nove odluke. Konacno je pravi cas da se odvazite i da ih pocnete donositi. Vreme je da postanete sigurni u ono sto zelite. I da tezite ka tome, bez straha i bojazni.

 

SKORPIJA

Vama je bilo lepo i dosta ste postigli u danima za sobom. Zato se molite da ovaj period bude kao onaj iza vas. Ako nastavite istim tempom, nemate razloga da se plasite. Vi cete se truditi, a sve zavisi od truda.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

I ne slutite da vas ceka jedna lepa emotivna veza. Mada ce to biti neplanirana veza, ona ce vam ukrasti srce. Shvaticete da cete se zaljubiti ludo i da vas nosi talas lude ljubav. Neplanirana veza, ali obecava trajnu vezu punu ljubavi i postovanja.

 

JARAC

Naivno se nadate jednoj osobi da ce vas nagraditi paznjom. Postacete njena senka, ali vas gleda samo kao broj. Broj vise onih koji se nadaju njenoj ljubavi. Zato se okrenite  napred i u drugom smeru, dok niste povredjeni.

 

VODOLIJA

Pred vama je novi period i nova zivotna etapa. Morate doneti nove zakljucke i napraviti neke nove planove. Mozda u taj plan ubrojite i jednu ribu, koja vas gleda sa obozavanjem. Ne slutite da ce to postati vasa nova ljubav! Obostrana  i prava!

 

RIBE

Zaljubicete se u vodoliju koja je u vas zaljubljena. I bice to jako lepa veza.  Veza koja obecava trajnu ljubav, i koja ce vas usreciti. Mozda vam donese bas sve ono sto zelite od zivota. Vezu i osobu koja ce vas podrzavati, postovati i voleti iskreno.

Stranice: 1 2