Nedelja,ponedeljak,utorak:Dani za ludu zurku i oni posle njega donose veliku i ludu ljubav!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Dani za ludu zurku i oni posle njega donose veliku i ludu ljubav!

2023-12-30 0 By Admin

VAGA

Dan za ludu zurku nije u vasem planu, ali cete biti pozvani. Vase ce vas drustvo zvati i naterati da im se pridruzite. Zasto da ne? Mozda vas ceka iznenadjenje, a mozda  ovo bude dan za pamcenje.

 

SKORPIJA

Niste  u prilici da se prepustite ludom provodu i zurci. Dan sto osvice jeste za provod, ali ne slutite da vam donosi ludu i veliku ljubav. Slicnu onoj iz vasih snova. Zato ce ovaj dan i oni sto slede biti za pamcenje.

 

STRELAC

Niste   nekoko ce sa planom uci u nove dane. Jedino znate da cete se truditi da  pokazete da ste sarmer. Sarmiracete sve redom, a samo sa jednom cete uzivati. Bice to druzenje koje ce probuditi vasu znatizelju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Najbolji zodijak zeli da ostane miran i da se ne zanosi mnogo. Zasto da se ne biste nadali, kada vam  neko salje signale? Ne budite strogi prema sebi bar u praznicnim danima. I vi zasluzujete srecu!

 

VODOLIJA

Ona ste koja zna i sta hoce i sta joj je odredjeni cilj. Zato cete praznicne dane da iskoristite na najbolji moguci nacin. Gledacete da vama bude lepo i da se ne opterecujete nevaznim stvarima. Opustite se i odmorite.

 

RIBE

Spremno cete zakoraciti u dane lude zurke i provoda. Pred vama praznicni dan i zelite da ga slavite na svoj nacin. Ne tice vas se nista posebno, osim da se odmorite i da predahnete u drustvu. Sledi neobican susret koji ce se pretvoriti u pocetak nove emotivne veze.

Stranice: 1 2