Nedelja,ponedeljak,utorak:Dani za ludu zurku i oni posle njega donose veliku i ludu ljubav!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Dani za ludu zurku i oni posle njega donose veliku i ludu ljubav!

2023-12-30 0 By Admin

Dan za ludu zurku i oni posle njega donose veliku i ludu ljubav ovom znaku!

OVAN

Dan za ludu zurku donece vam jedno veliko i znacajno poznastvo. Izmedju ostalih, samo ce ono probuditi vasu radoznalost. Vreme je da budete odlucni i pokazete sta je ono sto zelite. Samo prijateljstvo ili iskrenu vezu?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dan za zurku i oni posle njega, ne znace vam puno. Ona koju ste voleli, sada je daleko. Sa sobom je odnela pola vaseg srca i vreme je da ga vratite nazad. Pred vama su nove mogucnosti.

 

BLIZANCI

Dan za zurku  je pred vama a vi i ne mislite o tome. Zaneti ste nekim licnim planovima i idete za njima. Vreme je da budete svesni da vreme leti. i Nemojte da vam izmakne drustvo kojem se nadate.

 

RAK

Za vas je dan kao dan svaki isti i jedino vam je vazno da su dobri. Svi oni sto nose dobra desavanja, za vas su pravi dani. Niko vas ne moze  usmeriti odredjenim ciljevima, osim ako ih vi ne zacrtate sebi.

 

LAV

Dan za ludu zurku je pred vama a kao i da nije. Od vas se ceka da  se pokrenete i da se zna sta hocete i o cemu mislite. Ne smete sami sebi da branite da se druzite.Ako  se vas partner distancirao, neka mu bude!

 

DEVICA

Znate sta vam je glavno i koji su vam ciljevi za sada. Vec zivite za dan kada ce se ispuniti vasa zelja. Od vas se ceka da budete istrajni i da ne odustajete. Nadajte se najboljem mogucem resenju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2