Praznicna noc za ispunjenja zelja: Svi srecni, a jednom izdaja od onog koga najvise voli!

Praznicna noc za ispunjenja zelja: Svi srecni, a jednom izdaja od onog koga najvise voli!

2023-12-29 0 By Admin

VAGA

Izdaja voljene osobe je jedino sto ne zelite. Za praznicnu noc, sve ostale zelje mogu doci na red. Sve je za ljude i sasvim ocekivano da ne ide sve kako zelimo. Sve se tolerise, samo izdaja voljene osobe, nikada!

 

SKORPIJA

Vreme je da i sami zamislite zelju u praznicnoj noci. Jedna osoba se nada da ce to ona biti. Iskreno se nada da ste sve prevazisli sto vam se desilo. I da sada moze da racuna na vasu paznju i ljubav, svakako.

 

STRELAC

Dovoljno uspesni, imate samo zelju da budete zaljubljeni.Da to bude obostrana ljubav i bas od one koja vam se dopada. Mozda budete imali sanse da vam se pridruzi na ludoj zurci!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa ocekivanja  ce da nadmase vase mogucnosti. Ipak cete biti srecni i mozete se nadati boljem. Bolje receno, slede nenadana desavanja. I bice to pocetak necega prelepog za vas. Mozda praznicna noc bude  pocetak lepseg perioda u vasem zivotu.

 

VODOLIJA

Mozda vas je izdaja u zivotu naucila da vise cenite neke stvari. Postali ste skromniji, pa su i vase zelje dosta skromne. Pozelecete  ono sto se ne kupuje, a to je samo da su vasi bliznji uz vas. I da paznja i ljubav jedne osobe bude ono sto ce biti prioritet.

 

RIBE

Praznicna noc nosi nove zelje i donosi i nove ljubavi. Bicete skromni, pa cete zeleti samo da ostane tako. I da bude isto, samo da ne bude promena na gore. I bicete srecni ako vam praznicna noc i ne donese nesto posebno. Samo da vasi voljeni budu dobro i da budu kraj vas.

Stranice: 1 2