Naredna tri dana:Sjajan kraj 2023. i sjajan pocetak 2024.godine!

Naredna tri dana:Sjajan kraj 2023. i sjajan pocetak 2024.godine!

2023-12-29 0 By Admin

VAGA

Kraj jednog perioda, donosi pocetak novoga i nadate se, boljega. Vreme je da se  i vama posreci. Preokret koji sledi zaista ce biti na bolje. Zato startujte  na samom pocetku da stvari krenu dobro.I ne bojte se za dalje!

 

SKORPIJA

Vreme je da zatvorite jedan period i da se okrenete novom. Mada nije islo sve kako treba, ipak ste u sustini prezadovoljni. Zato uzivajte u danima pred sobom jer imate razloga. Neki vam nisu ni do kolena, sto se tice  uspeha.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Pokazite sta je vasa prednost i sakrijte svoje mane. Jedna riba vas budno prati i posmatra. Primetili ste to i nije vam svejedno jer niste ravnodusni. Sledi preokret jer ce biti direktna i prici ce vam otvorenog srca.

 

JARAC

Jedna vas je vodolija dovela do toga da ste u haosu. Zelite biti u njenom drustvu, a nije vam jasno zasto. Mozda samo bezite od istine, i samo sebe dovodite  u bezizlaz. Priznajte joj osecanja, ako ih imate za nju. Ne mucite jedno drugo!

 

VODOLIJA

Budite spremni da pokazete osecanja jednom jarcu. Vodi vas i voli, i zeli da budete skupa, a vi se otimate takvom utisku. Morate biti iskreni ovih dana. Ako ne prema njemu, onda prema sebi. I bez oklevanja nacinite preokret i priznajte sta vam je u srcu.

 

RIBE

Niste neko ko nespreman ulazi u ove dane. Jedan strelac vas voli i vreme je da mu date srce na dlanu. Cenite da vas voli i da je sve od vas spremno da se izadje u susret njegovim zahtevima. Budite jaki i odlucni i ne gusite osecanja. Ovo su dani priznanja i preokreta. Moze biti sjajan preokret.

Stranice: 1 2