Prvi novogodisnji dani nose prve radosti, ali i prva razocarenja!

Prvi novogodisnji dani nose prve radosti, ali i prva razocarenja!

2023-12-28 0 By Admin

VAGA

Ne nadate se sreci, ali vas cekaju prve novogodisnje radosti. Vreme je da uzivate u novim pocecima. Od vas zavisi sta cete dalje hteti i sta je ono sto  vas bude cinilo srecnim.

 

SKORPIJA

Mada  ste dosta uspesni na radnom polju, necete moci izbeci razocarenja. Bice to vase prazno emotivno polje. Njega ne mozete da popunite novcima. Zato gledajte da sebi trazite srodnu dusu, sto je pre moguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa ocekivanja  od novog pocetka su svakako na visokom nivou. Vi niste neko ko se zadovoljava sitnicama. Smatrate da je sreca dostizna sa jednom osobom i druge osobe ne dolaze ni u uzi izbor. Od vas se ceka da se potrudite da je osvojite, ako druge ne dolaze u obzir.

 

JARAC

Vreme je da se pocnete nadati  novim danima i da zaboravite sve sto je bilo. Sva svoja razocarenja ostavite po strani. Na vama je da nove dane gledate kao na novi pocetak. I svoju idealnu sansu da se ostvarite u potpunosti. I iskoristite je u potpunosti.

 

VODOLIJA

Vasa ocekivanja  nece biti tako velika, koliko vasa osecanja. Zaljubicete se u nekoga i to ce biti ljubav na prvi pogled. Mada ne ocekujete mnogo, vreme je da se okrenete novim koracima. I mimo vasih ocekivanja, ovo ce za vas biti jedan lep pocetak emotivne veze.

 

RIBE

Ne znate kako da savladate sva bivsa razocarenja. I dok stalno mislite na proslost, vreme je da  naucite da gledate u sadasnjost. Mozda  cak i na vasa ocekivanja i buducnost. Mozda vam se posreci ubuduce, i pocnete da gledate samo na trenutak. I vreme je da uzivate u njima!

Stranice: 1 2