Bikovi se nadaju novcu,Skorpija uspesima,a ovaj zodijak samo sreci koja ce mu se i ostvariti!

Bikovi se nadaju novcu,Skorpija uspesima,a ovaj zodijak samo sreci koja ce mu se i ostvariti!

2023-12-28 0 By Admin

VAGA

Prava ste zagonetka za jednog jarca. Zeli da tacno zna kakve su mu sanse kod vas. Zato se okrenite konkretnim koracima i  neka se izjasni. Vi cete prici i reci da vam je zapao za oko. Slobodno i neoptereceno od  ignorisanja.

 

SKORPIJA

I dalje se nadate uspesima, pa cete se mnogo i truditi. Uhvatili ste zalet i ne pustate da ih nizete. Zato cete koristiti svaku priliku da iskoristite  svoje dobre pozicije. I da unovcite svoj vredni rad i trud.

 

STRELAC

Vec ste spremni da se odazovete pozivu jedne osobe. Svidjate joj se i ona zeli da to i sami zakljucite. Samo od vas zavisi sta cete preduzeti. I da li cete na njene simpatije odgovoriti simpatijom, ili za sada samo ignorisanjem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vec ste jako zainteresovani da izadjete u susret jednoj vagi. Moracete da ucinite konkretne korake.  Ako su simpatije obostrane, nemojte da krijete osecanja. Okrenite joj se i izjasnite se po pitanju simpatija.

 

VODOLIJA

I dalje cete biti ljuti na jednu osobu. Mada pricate da joj necete nikada oprostiti, samo lazete sebe. Vec sutra biste vi presli preko svega. Ipak je ona suvise ponosna da bi priznala da su greske obostrane. A i vi ste jako slicni njoj.

 

RIBE

Nadate se samo sreci i zelite je ostvariti sa jednom osobom. Za sada ce da vam se poklope zelje. Ni ona nece biti ravnodusna prema vama. Vazno je da se otvorite i da pokazete sta osecate. I naravno, kakvi su vam planovi i imate li postene namere sa njom.

Stranice: 1 2