Sati koji donose iznenadjenja praznicnih dana i susret koji ce znaciti srecu ovim znacima!

Sati koji donose iznenadjenja praznicnih dana i susret koji ce znaciti srecu ovim znacima!

2023-12-26 0 By Admin

VAGA

Vasa ocekivanja nisu mala, samo cutite za sada. Jos se ne izjasnjavate i vreme je da budete spremni. Pokazite odredjenoj osobi sta osecate. Neka se i ona izjasni po pitanju osecanja, da znate kakvi sati slede.

 

SKORPIJA

Spremno ulazite u nove dane i zelite da zavrsite sve preostalo. Niste neko ko odlaze obaveze, ali cete sada  biti cudni. Neko vas zeli  u svoje drustvo, i vreme je da mu se i posvetite. Nemojte da zbunjujete ni sebe, ni nju.

 

STRELAC

Ako ste zanemarili srce jedne osobe, nemojte da zanemarite svoje. Ovo su sati kada trebate priznati da niste ravnodusni. U njenom ste srcu pod rednim brojem jedan i vreme je da i ona bude  u vasem.

 

JARAC

Niste od onih sto idu krupnim koracima, pa cete i sada biti oprezni. Ovo su za vas sati u kojima morate razmisljati. Budite cak i vise oprezni nego ste bili do sada. Svi koji postupaju razumno, tesko da ce pogresiti.

 

VODOLIJA

Vase  misli idu u korak sa vasim situacijama. Nesto ce vas izbaciti iz takta. Ipak nemojte da reagujete ishitreno. Budite oprezni i obazrivi da vidite o cemu se radi. Ostanite pribrani, i bez  brzih komentara.

 

RIBE

Vec dugo mastate o nekome i necemu, ali nista od vasih snova. Zelite se povuci i okrenuti na drugi stranu, ali vas ceka susret. Bice to susret koji ce znaciti srecu i uzivajte u satima sto slede. Mozda je to vasa poslednja emotivna veza. Ona  ce vam doneti sve cemu ste se nadali.

Stranice: 1 2