Ovan-uvek na prvom mestu u vasem srcu! Bas kao i vi u njegovom!

Ovan-uvek na prvom mestu u vasem srcu! Bas kao i vi u njegovom!

2023-12-26 0 By Admin

Na prvom ste mestu u srcima mnogih, a u srcu jedne osobe, postacete i jedini!

Ovnovi dame  su jako lepe i neobicne. Plene necim neobjasnjivo lepim, a opet su tako jednostavne. Nikako se ne prenemazu kao neki, niti se dodvoravaju bilo kome. One imaju svoje stavove i drze do svoga ponosa.

Ipak su jako zaljubljuve prirode, pa se cesto vode srcem. I tako vodjene srcem a ne razumom, cesto se zaljube u pogresne. Njih morate upoznati jer ce u vasem srcu uvek biti na prvom mestu. Tek cete otkriti i zasto.

One nisu zahtevne, ali se drze  nekih pravila. Kad vole, cine to iskreno i bez lazne skromnosti. Nece vam se suprostaviti i ako mislite drugacije. Sve sto vam je nejasno, morate reci njima, a ne nekome sto siri traceve. To je vredja i zahteva da sve nejasnoce resite skupa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan gospodin ce da vam da srce, ali tek nakon malo duzeg odlaganja. Ne zeli da pozuri i sto pre i pogresi. Zato uvek trazi vreme da stekne sigurnost u sebe. Tek ce poslije da ima i u druge.

Njegove ljubavi cesto ostanu neotkrivene i ne uzvracene. I bas iz istog razloga da se plase novih i brzih veza. Zato uvek sve zele da posmatraju sa udaljenosti. Oprez im je uvek na prvom mestu, a to govori da su odgovorni.

U svakom slucaju, zodijak ovan vas voli nezno i iskreno. Bila to dama ovan ili gospodin ovan, znajte da cete biti voljeni iskreno. Oni ne znaju da glume, iskreni su i prirodno spontane licnosti. Bas onakve kakve cete imati na prvom mestu u svome srcu!

I one kojima cete i vi biti na prvom mestu ako ih zavolite i ukazete im zeljeno poverenje.

 

Stranice: 1 2