Cetvrtak,petak,subota:Jedan znak ide u susret sreci!

Cetvrtak,petak,subota:Jedan znak ide u susret sreci!

2023-12-20 0 By Admin

VAGA

Nemojte se ustrucavati da pokazete sta mislite. Osoba do koje vam je stalo iznece jedan predlog. Nece to biti nista posebno, ali ce vam biti drago sto vas uvazava.

 

SKORPIJA

Imate nesto smisljeno i zelite da to i pretvorite u delo. Do sada ste uspevali, a da li cete sada, ne zavisi samo od vas. Nista bez jedne osobe koja vam je podrska u svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Obratite se vernom prijatelju za ono sto vas muci. Vreme je da mu se poverite i da ne krijete u sebi. Mozda vamon savetom ukaze na resenje koje vi nikako ne vidite.I da vam ne pomogne, bice vam lakse kada mu se poverite.

 

JARAC

Ljubav osobe koja vam se svidja nikako da dodje do vas. Njena paznja izostaje, bas kao i to da vas nece primetiti. Svidja joj se neko drugi i vi se morate pomiriti sa tom cinjenicom.

 

VODOLIJA

Sreca vas nekako ceka na kraju puta, pa ce tako bitii ovih dana. Bicete u obavezama, a ograniceni vremenom. Bas kada pomislite da je sve propalo, pomoc ce stici niotkuda. Vreme da se pitate  zasto vam pomaze onaj ko vam se svidja. Ili su osecanja obostrana?

 

RIBE

Od vas se ceka  da idete za poslom i ne mesate se u tudje obaveze. Ono sto zelite da kazete, reci cete samo jednoj osobi. Stalo vam je da se razmotri vas stav. Svi koji vas ignorisu u tome nece vas mnogo zanimati. Zanima vas misljenje samo jedne osobe. Zanimljiv susret je mozda u najavi.

Stranice: 1 2