Cetvrtak,petak,subota:Jedan znak ide u susret sreci!

Cetvrtak,petak,subota:Jedan znak ide u susret sreci!

2023-12-20 0 By Admin

Bice ovo dani kada se nece desavati nista posebno skoro svim zodijacima. Svima, osim jednom!

 

OVAN

Mozda idete u susret sreci. Osim onoga sto znate, ovih se dana nece desavati nista posebno. Vreme je da se pokrenete onome sto vas ceka i da radite. Verujete da se jos nije javio neko ko bi poneo vase breme obaveza.Ni ko bi vas odmenio.

 

BIK

Misli vam se roje, a srce pocinje da kuca brze. Necete vise moci da izbegavate da priznate sta se zbiva i zasto. Vi se zaljubljujete i dobro znate da je to jedan  blizanac. Sreca vam brzinom svetlosti ulazi u zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne zelite vise da glumite ravnodusnost prema jednom biku. Ovo su dani u kojima cete pustiti srcu na volju.Vreme je da sto pre pridjete toj osobi i priznate svoja osecanja. Verujte da cete je usreciti. Sledi vam zanimljiv susret.

 

RAK

Skoro da ste postali ravnodusni na sve oko sebe. Idete za obavezama i nista posebno vas ne ceka. Nista osim obaveza, kako vi to znate da kazete. Ipak ce da usledi jedno malo iznenadjenje.

 

LAV

Vreme je da menajte nacin posmatranja stvari i situacija. Morate se malo opustiti i ne biti na oprezu svakoga trena. Nista posebno necete primetiti, cak i da pazite. Nesto se zbiva, ali se ne vidi, a morate priznati da ima veze sa vasim osecanjima.

 

DEVICA

Jasno da zelite sve po svome, ali cete morati saslusati nekoga.Jedna osoba vam zeli sve najbolje. Zato ne brzajte, nego poslusajte njen savet. Mozda vam ukaze na nesto posebno vazno. Nesto sto ce vam otvoriti oci jer na to niste obracali paznju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2