Ovan je znak cije je srce vece nego nebo:Blago onome koga zavoli!

Ovan je znak cije je srce vece nego nebo:Blago onome koga zavoli!

2023-12-17 0 By Admin

Imati ovna u svom zivotu znaci imati osobu koja ce vas voleti svim srcem. Ali, i osobu koja ce tacno znati kada je pravo vreme da se okrene i ode od onih koji ne znaju da ih cene.

Moramo da kazemo da je ovan znak cija je dusa velika kao nebo. Retko ko ume i zna da oprosti. Ali, ovan oprasta samo onda kada shvati da se neko iskreno kaje sto nije umeo da ga ceni.

Ovan je osoba koja ce naci nacina da istraje u onome sto naumi, ali sve sto radi, radi posteno, casno, i nikada ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Moramo da kazemo da je ovo neko ko ce vam biti odan, veran, neko ko ce vam biti prijatelj, oslonac i rame za plakanje onima koje voli.

Kada pricamo o ljubavi, moramo da kazemo da uvek cini prvi korak. On je jako ponosan na sebe zbog toga. Zato sto je borac, zato sto je snazan, istrajan, iskren.

Vrlo je vazno da dodamo da je ovo znak koji uvek nadje nacina da se izbori za svoje zelje. Ali, sve sto uradi, uradice posteno, i to je najvaznije od svega.

On nema razloga da se plasi karme. Zato sto, prosto, ovaj znak ne radi drugima ono sto ne bi zeleo da neko uradi njemu. To je najvaznije od svega, ta njegova silna dobrota koju nosi u svom srcu. Na nju je jako ponosan.

Stranice: 1 2