Ovan i Bik:Imaju veliko srce-ako mogu,svima ce pomoci!

Ovan i Bik:Imaju veliko srce-ako mogu,svima ce pomoci!

2023-12-16 0 By Admin

 BIK

Bitno je da kazemo da je osoba rodjena u znaku bika neko ko ume da voli. Neko ko ume da se nadje onima do kojih mu je stalo.

Imati ovog zodijaka kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti podrska i oslonac i iskreno voleti, biti uvek i u svakom slucaju vas prijatelj. Naravno, sve to, pod uslovom da to zasluzite.

Jer bik je osoba koja voli, i koja daje celo svoje srce onima koji mu dokazu da su toga vredni. Ovo je neko na koga mogu da se oslone oni koje bik voli. Istina je da njihov broj nije veliki ali bas zato sto bik retko koga voli… Ta je ljubav jaca, snaznija, otvorenija i iskrenija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bik je tipicni dokaz da postoje ljudi koji vole, i cije je srce vece od neba. To znaci da osoba rodjena u ovom znaku zna da oprosti ali dobro pazi kome, sta i koliko. 

On nece oprostiti onima koji mu slome srce. Nece oprostiti onima koji se usude da ga povrede na taj nacin i da ga izdaju.

Moze bik nekoga da voli najvise na svetu ali ce dobro znati kada je krajnje vreme da se okrene i ode. Jer, bik je zodijak cije je srce veliko, ali srce koje zna da voli najvise na svetu. Naravno, sve po zasluzi. Tu ljubav treba zasluziti.

Stranice: 1 2