Ovan i Bik:Imaju veliko srce-ako mogu,svima ce pomoci!

Ovan i Bik:Imaju veliko srce-ako mogu,svima ce pomoci!

2023-12-16 0 By Admin

Danas vam pricamo o ovnu i biku. O tome koliko su ova dva znaka posebna.

 

 OVAN

Ovo je zodijak koji ima veliko srce. Prava je istina da je ovo osoba koja ume da voli ali i da prasta najvise na svetu. To je zato sto je ovan svestan toga da je ljudski i prastati i gresiti i u to nema nimalo sumnje.

Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko na koga mozete da se oslonite. Dace vam svoju dusu, svoje srce, bice vam prijatelj, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. I uvek ce, ali uvek, biti vas oslonac, i voleti vas kao sto vas niko nije voleo. Naravno, to u slucaju da zasluzite tu ljubav, sto je zapravo jako vazno.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Morate imati na umu da je osoba rodjena u ovom znaku svakako klasicni primer prijatelja. Neko ko ume da voli, neko ko ume da se pronadje, neko ko ume da bude podrska svima do kojih joj je stalo. Vrlo je vazno da kazemo da je divno znati da postoje ljudi kao sto je ovan jer imati ovna znaci imati osobu  koja ce vam biti oslonac. Imati osobu koja vam nece okrenuti ledja.

Pa cak i ako vas ne poznaje, ako ovan vidi da patite, da vam je lose… Ovan ce vam pomoci i to je najveca moguca istina. On nikada ne okrece ledja onima koji pate i to je ono sto moramo da naglasimo. Ta dobrota koju on ima je posebna, vredna je svega i to je zapravo najveca moguca istina. Imati ovna znaci imati zivotni oslonac. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2