Riba: Ide za ciljem i ne osvrce se, uporna i jaka da ostvari sto je zamislila!

Riba: Ide za ciljem i ne osvrce se, uporna i jaka da ostvari sto je zamislila!

2023-12-15 0 By Admin

 Ide za ciljem, pa makar  placuci, ali zna da ce na kraju pobeda biti samo njena!

Ribe su tako nezna i bezazlena bica da cete uvek biti iznenadjeni. Bicete iznenadjeni njihovom neznoscu, bas koliko i njihovom ogromnom snagom. Njihovom velikom i cvrstom voljom, bas koliko i oziljnim stavovima.

One su jako pametne i bistre u skoro svim situacijama. Ozbiljne i bistre, pokazace da nece stati na putu svojih zelja. Makar ih svi grdili i opominjali da idu stranpiticom. Ono sto hoce, one ce ostvariti, pa makar i pogresile. Makar i ne bilo po njihovom, one ce ostati tvrdoglave i verne sebi. Niti ce se osvrnuti, niti ce popustiti.

Zaljubljive su prirode i cesto se zaljube, a da znaju da ce biti pogresno. Ali uvek nepogresivo slede svoje srce, makar ih odvelo u bedak. Ne znaju drugacije i to je ono sto ih cini srecnim. U ljubavi su pozrtvovane i sve ce uciniti da spasu svoju vezu.

Po svojoj vernosti, ribe su uzoran zodijak na kojeg se svi mogu ugledati. Kada bi svi gledali kako se ovaj znak  ponasa, mnoge bi ljubavi bile daleko uspesnije. I imale bi dalji vek trajanja.

I dame i muskarci ribe su spremni na odricanja za radi ljuabvi. U ime ljubavi i tolerancije, spremni su da pogaze i postavljene granice tolerancije. Da menaju svoje stavove i da pogaze malo od svoga ponosa. I nema onoga sto ne bi ucinili u ime ljubavi i za svoje voljeno bice.

Idu za ciljem i nikada ne odustaju!

Stranice: 1 2