Strelac-ljubav za 2024.godinu: Za vas prepreke nece postojati na putu ka sreci!

Strelac-ljubav za 2024.godinu: Za vas prepreke nece postojati na putu ka sreci!

2023-12-13 0 By Admin

Ljubav strelca rusi sve barijere i spreman je kroz trnje i blato, kako bi otklonio prepreke i dosao do cilja!

Takvi su strelci i nemojte se cuditi. Oni su pravi zastitnici i ako trazite od partnera zastitu, naci cete je u njima. Vole bezmerno i za ljubav ce se uvek boriti.

Kao i svacija ljubav, i ljubav strelca zna da zapadne u krizu. Nekada ne ispunimo ocekivanja i ne ostvarimo nadanja.Ne onako kako smo mastali i kakvu smo vezu ocekivali. Ne ispunimo ocekivanja, ne ostvarimo nade. Nekada ne bude  kako smo planirali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<Ljuba

Ali strelci ce da ispune sve sto se od njih bude trazili. Oni ce priznati  svoje greske, bez da se brane i da poricu. Jer, ovo je znak koji itekako zna i sme da prizna sta je ono sto oseca. I kada zna da je pogresio, on ce to i reci i ponosan je na sebe zato sto ume da se bori sa posledicama svojih dela i postupaka. Vrlo je vazno da kazemo da ce posebno strelci koji su sada u vezi biti srecni i da ce dobiti dokaz ljubavi o kakvom su do sada samo mastali. Sve ostalo je na vama, treba da se fokusirate na ono do cega vam je inace stalo. Nemojte odustajati od svojih zamisli. Zivot je jedan, uzivajte u naletu emocija koje vam slede. Bice ovo vrlo lep period i cini se da sve konacno dolazi na svoje, kao sto ste oduvek i zeleli.

Stranice: 1 2