Strelac-ljubav za 2024.godinu: Za vas prepreke nece postojati na putu ka sreci!

Strelac-ljubav za 2024.godinu: Za vas prepreke nece postojati na putu ka sreci!

2023-12-13 0 By Admin

Ljubav strelca je takva da rusi sve barijere i da za njega prepreke ne postoje!

STRELAC

Onaj ste sto moze sve sto hoce i to ce da u ucini. Za njega ne postoji nista sto ce ga odvratiti od onoga sto je resio.Za njega ne postoje barijere, niti bilo sta nepremostivo. Za njega nema prepreke koju ne bi savladao, niti bilo cega sto bi ga uplasilo.

Strelci se ne boje nicega i nisu plasljivi. Ono sto zele, oni su spremni da podrze i srcem idu do toga. Spremni su da ucine sve i da se odreknu svega. Spremni su da idu srcem do onoga sto zele. I da se toliko zrtvuju na polju zelja, da ce ici kroz trnje i blato. Ali odustati nece.

Hrabri ste i neustrasivi i niko vas nece spreciti.Da biste srusili barijere i otkonili sve prepreke, necete zaliti snagu. Necete zaliti sebe, niti cete sebe stedeti na bilokoji nacin. Ici cete voljno i svom snagom, do zadnjeg atoma.

Na radnom polju ste neko ko uvek moze sve sto hoce. I ko uvek zna sve sto se od njega trazi. Vreme vam daje snagu da sabirate poene i vidite sta vam je ciniti. Kolegijalni ste i vase srce zeli da se nadje kolegama. Vi ne merite koliko cete pomoci, niti na koji nacin zaduziti kolegu. I uvek dajete i cinite vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste jako mocan znak i vase vreme tek dolazi. Pred vama je godina kada cete moci da uzivate u mnogo cemu. I sve sto niste do sada, u njoj cete ostvariti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2