Bik:Dobar je za sve,samo ne za sebe!

Bik:Dobar je za sve,samo ne za sebe!

2023-12-09 0 By Admin

Vazno je da kazemo da je bik znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. Itekako ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

 

Bik je znak koji ume da tera po svome. Vazno je da kazemo da je ovo neko kome je ljubav jako vazna. Ne postoji znak koji voli vise nego bik, ali isto tako ne postoji ni znak koji je od njega vise tvrdoglav.

Kada nesto naumi, bik ce naci nacina da istraje u tome i cinjenica je da je u stanju da ide “glavom kroz zid”. To je ono sto je izvesno, i cak i ako ga to nekada skupo kosta, on ne odustaje od onog sto naumi i od onog do cega mu je stalo. Bik je znak koji prosto preteruje u tome koliko je tvrdoglav. On nikada nece zaboraviti tudju dobrotu…  Ali isto tako nikada nece ni zaboraviti one koji su mu okrenuli ledja onda kada mu je bilo tesko.

Vrlo je vazno da kazemo da  je bik tipican primer osobe koja ume da se izbori za ono sto hoce, ali sve sto radi, radi casno i posteno. Bitno je da znate da je bik osoba koja tacno zna sta hoce od zivota.

Kada se zaljubi ovo je znak koji ide na sve ili nista. Kada mu je do necega ili nekoga stalo, bik je osoba koja ce naci nacina da to i dobije, ali uvek na nacin koji je posten i castan, sto je za svaki primer.  Osoba je koja ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza i jako je ponosan na sebe zato sto je takav kakav jeste. Njegova najlepsa osobina je zelja da usreci one koje voli i to je najveca moguca istina. Ono sto moramo da kazemo jeste da je bik znak koji ume da kaze istinu cak i onda kada zna da ce ta istina nekome slomiti srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, isto tako ocekuje i od druge osobe. Onaj ko se usudi da ga slaze moze da racuna da ga je izgubio za sva vremena. Svaka prevara, svaka laz, sve sto mu neko ucini, a sto je neka vrsta izdaje..Bik je u stanju da tu osobu precrta za sva vremena. Cak i ako je voli vise od svega na svetu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2