Vodolija: Cuvajte njenu ljubav, jer svi drugi su njene kopije!

Vodolija: Cuvajte njenu ljubav, jer svi drugi su njene kopije!

2023-12-04 0 By Admin

Sve dok ste prema njoj dobri, vodolija ce biti jos bolja prema vama. Stvar je u tome sto mnogi shvate koliko ovaj zodijak vredi tek onda kada ga izgube. I tada mnogi pokusaju da je vrate u svoj zivot ali sve to bude uzaludno. Jer, vodolija mnogo trpi ali kada ode, onda je otisla jednom za sva vremena. Vrlo je vazno da imate na umu da je ovo osoba koja ume da prasta ali koja nece dozvoliti da joj bilo ko prica kako ce ziveti. Dakle, moze da prasta, da tolerise, da daje nove sanse… Ali, jednom, kada joj pukne film, bice u stanju da ode, da okrene ledja, da zaboravi da postojite sve i da vas voli najvise na celom svetu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je ovo tipican dokaz da postoje andjeli cuvari na zemlji jer kada se zaljubi dace sve sto ima i bice spremna da ide na sve ili nista. Istina je da je vodolija spremna da da drugu sansu ali ovo nije znak sa kojim bilo ko moze kako hoce.

Ona je dobar covek, ali nije naivna budala koja ce tolerisati da je neko laze. Moze da vas voli vise od svog zivota ali nece biti spremna da gleda kako pravite budalu od nje. Pa cak i ako joj se cini da bez vas nece moci…

Stranice: 1 2