Vaga i Ovan, dama i kralj zodijaka: Savesni i posteni i uvek fer igraci!

Vaga i Ovan, dama i kralj zodijaka: Savesni i posteni i uvek fer igraci!

2023-12-04 0 By Admin

OVAN

Tako mirni i stalozeni, odajete utisak nepobedivog srca i kralja u pravom smislu reci!

Vi ste neko ko vazi za coveka kojeg zovu kralj zodijaka. Mnogo ste vredni i sposobni, a opet tako tihi i neprimetni! Skoro da ste svesni svojih osobina koje vas izdvajaju od drugih zodijaka. Ali opet, ne zelite da se eksponirate, niti da se isticete u bilo cemu.

Vase zasluge su samo vase i vreme ce da pokaze da ste uspesni. Ali da se hvalite, vi to necete i ne cinite da se vase hvale sire. Vazno vam je da znate da ste sposobni i da odolevate svim zadacima. Za vas nema nemoguceg, vec je sve moguce. I kralj ste po tome sto za vas nema onoga sa cime se ne smete sresti.

Za vas su sve vase zivotne lekcije, prave lekcije. Naucili ste ih u zivotnom  toku, i kroz svoje zivotne prilike. I samo da se zna, da one nisu bile med i mleko. Vreme je bilo takvo da ste se morali boriti za sebe i svoje ciljeve. Za svoje mesto pod nebeskom kapom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tako ste naterali sve one sto vas nisu cenili, da vas cene. Onima sto su vas omalovazavali, pokazali ste da vredite  i da ste bolji od svih njih. I vreme je da vam se poklone svi oni sto u vas nisu verovali.

Dama ovan je nezna i ima nezno srce. Voli ljubavlju kojoj nema ravne, i spremna je da uvek podrzi svoga partnera. Gospodin ovan je onaj koji ima svoj stav, ali je bez obzira, nenametljiv. Ceka svojih pet minuta i veruje u sebe. Zato uvek ostvaruje svoje ciljeve, i uvek slavi pobedu.

A kako god, ne takmici se, ne dokazuje se da se hvali, i uvek igra posteno. Sve sto ovan radi, radi posteno i to je znak da je uvek fer igrac. U svakom momentu, u svakoj prilici i na svakom mestu. A kada nekoga zavole, ucinice sve da tu osobu nateraju da se u njih i zaljubi. I da ih zavoli zbog njih samih i zbog njihovog postenja i savesti.

 

Stranice: 1 2