Strelac:On od zivota hoce sve:Ljubav,novac i prijatelje!

Strelac:On od zivota hoce sve:Ljubav,novac i prijatelje!

2023-12-04 0 By Admin

On od zivota hoce sve i on nema problem da to i kaze. Zeli da bude uspesan na svim poljima jer ide ka svom cilju, jer daje sve od sebe, jer ne zavisi ni od koga. Volece vas iskreno ali mu nikada nece pasti na pamet da predje preko prevare. Onaj ko se usudi da ga izda moze zauvek da zaboravi da strelac postoji.

Istina je da u zivotu voli da ide na sve ili nista, ali jos cesce… Na sigurno. Zato nije ni cudo sto je ovo znak koji ne voli da gubi. Kada se zaljubi pokusace da osvoji tu osobu ali ce joj prici samo kada se uveri da ni ona nije ravnodusna prema njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Moramo da kazemo da je strelac klasicni dokaz da postoje ljudi koji vole svim srcem. I dace vam sve sto ima i ucinice sve sto moze za one do kojih mu je stalo. Ali, strelac je neko ko ocekuje to isto. I ko ce itekako moci da ode od onih koje voli ako shvati da oni ne znaju da ga cene. On je jako dobar covek koji zeli i ljubav i novac, i prijatelje. Zeli kraj sebe ljude na koje moze da se osloni, kojima moze da se pozali kada mu bude tesko. Ako nema to sto hoce, on ima snagu da ode…

Stranice: 1 2