Ovan:Ponosan je previse-nikoga ni za sta ne moli!

Ovan:Ponosan je previse-nikoga ni za sta ne moli!

2023-12-03 0 By Admin

Ovan je znak koji u ljubavi vrlo cesto cini prvi korak. Dace vam svoju dusu, svoje srce, dace vam sve sto ima ali ce vrlo pametno znati da odredi kada je vreme da se okrene i ode. I to je najveca moguca istina.

Ovan je jako ponosan. To znaci da ce retko kada da ocajava i da kuka nad svojim zivotom.  Prosto ce uvek naci nacina da istraje u onome sto jeste, i ovo je osoba koja ce se izboriti za sve do cega mu je stalo. Zivot nije lak ali moramo reci da je ovo znak koji je spreman da se  bori i koji nece plakati tek tako. Nece pricati da pati, nece pokazati da je ranjiv… Samo oni koji ga imaju kraj sebe jako dugo… Koji su mu dokazali svoje emocije mogu da posvedoce o tome kakav je ovo znak i po cemu je poseban.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da imate na umu da je ovo znak koji ide ka svom cilju uvek i u svakom slucaju. Ali, on ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza. 

Imati kraj sebe  ovna znaci imati i osobu od poverenja.  Znace da cuva vase tajne, bice osoba kojoj cete moci da se poverite, osoba kojoj cete moci da verujete i jos mnogo toga.

Kada je najteze, ovan ce se boriti za svoje zelje. Kada ga najvise boli on ce biti u stanju da istraje u svemu  sto hoce.

Jer, ovo je znak koji je spreman, spretan, istrajan u svemu sto jeste i nema nimalo sumnje da on moze sve sto hoce. Jer, kada se zaljubi, kada da svoju dusu… On cini sve sto moze. Jer je ljubav njegovo drugo ime. Ljubav ga vodi.

Stranice: 1 2