Naredna tri dana donose kajanje i suze, ali i pravu ljubav ovom zodijaku!

Naredna tri dana donose kajanje i suze, ali i pravu ljubav ovom zodijaku!

2023-12-03 0 By Admin

VAGA

Uporno pokusavate da pridjete jednoj devici.  Vreme je da se uverite da je to prelepa osoba. Pokazite da vas je dostojna i da ste dostojni vi nje. Pred vama je prelepa veza koja ce prerasti u pravu ljubav. I eto emotivne srece i radosti!

 

SKORPIJA

Mozda  se mozete usmeriti ka svojim obavezama. Vase obaveze ce vas uciniti manje nervoznim. Ne znate kako ste i koliko nervozni pa se krijete iza obaveza. Tako vam je lakse, ali cete se morati suociti sa sobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

U necemu ste pogresili nesvesno i vase srce oseca suze i kajanje. To sto ste uvideli je dobro, ali nemojte da krivite sebe. Ovih dana imate sansu da sve obrazlozite onoj koja se oseca lose zbog vas. Moci cete da ispravite gresku.

 

JARAC

Vasa sreca je da  ste neko ko se ne buni na obaveze. Vredni i odgovorni u svemu, i ovih cete dana da radite. Niste neko ko se zna  buniti, niti izbegavati ono sto mora. Pred vama mogucnost novog susreta.

 

VODOLIJA

Suvise ste ponositi, a ovih dana cete morati da se menjate. Ako ne u potpunosti,onda bar neke sitne  ustupke cete uciniti. Vas ponos je kocnica vasoj  sreci. I potrudite se ovih dana da vase kocnice popuste.

 

RIBE

Ne marite za bilo sta i za  koga, pa idete svojim smerom. Ne dozvoljavate da se bilo sta ispreci na putu vaseg uspeha i vase licne srece. Zato cete bas sve da ucinite da se vase zelje ostvare. A ovih dana zelite prici jednom raku.

Stranice: 1 2