Lav:Dok svi kukaju zbog problema,lav nadje nacina dan ih resi!

Lav:Dok svi kukaju zbog problema,lav nadje nacina dan ih resi!

2023-12-03 0 By Admin

Kao zodijak koji je borben i snazan sam po sebi nema nimalo sumnje da je lav neko ko ume da se bori za ono sto hoce. I u skladu sa tim, nema nimalo sumnje da je ovo neko ko ce naci resenje za svoje probleme. Nije od znakova koji ocajavaju i kukaju vec od onih sto nalaze nacina da svoje probleme rese. Takodje, naravno, i probleme onih do kojih mu je stalo. Lav je znak koji je spreman da istraje u onome sto jeste ali je vazno da kazemo da je znak koji nikada nece uraditi nesto lose kako bi dosao do svog cilja. Ovo je osoba na koju se mozete osloniti, osoba koja ce vam dokazati svoju ljubav na delu. Doduse, onu ljubav koju pre svega morate da zasluzite. Vazno je da kazemo da je lav neko ko ide ka svom cilju i da je osoba koja je navikla da se bori.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada pricamo o karakteru, istina je da lavovi imaju tezak karakter. Ono sto on naumi, on ce se za to i boriti. Ima veliki broj poznanika ali je istina da je medju njima jako mali broj prijatelja. To je zato sto je ovo znak koji jednostavno ume da uziva u onome sto imam i koji cuva ono do cega mu je stalo.

Najvaznije od svega je da znate da je ovo osoba na koju cete moci da se oslonite. Ako budete imali tu cast da vas zavoli. Lav nikada nece olako nekoga pustiti u svoj zivot. Nije nimalo naivan i nije osoba koja bilo kome veruje.

Ono sto je dalje jako vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je lav veran. On nije znak koji ide iz veze u vezu. Ako zavoli, toj osobi se potpuno posveti.

Stranice: 1 2