Naredna tri dana:Radost Vagama, Ovnovima srecu, neocekivani dobitak jednom znaku!

Naredna tri dana:Radost Vagama, Ovnovima srecu, neocekivani dobitak jednom znaku!

2023-12-02 0 By Admin

VAGA

Radost ce vas obuzeti ovih dana. Budite spremni da je podelite sa drugima. Odavno ste cekali na nesto vazno i ovih dana ce vas bas to i obradovati. Donece vam preveliku radost. Mozda ste se nadali necemu, ali ovome niste!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa  ce sreca da se usmeri ka jednom strelcu. Vreme je da zakoracite prema njemu i saznate je li ljubav obostrana. Ako vam osecanja nisu obostrana, sve ce vam biti zalud. Zato ce najbolje da bude da vidite kako reaguje vase srce.

 

STRELAC

Niko vas ne moze naterati da osecate za onog koga srce nece. U vasem slucaju je to osoba koja sve cini da vam se priblizi. Vi ste fer igrac, i jasno joj dajte do znanja da vam se ne nada. Bolje da joj to saopstite vi, nego da joj se slome srce drugi.

 

JARAC

Okrenite se napred i pokazite da cete se radovati. Ne dajte da vas lome vetrovi tuge. Neko vas jako voli i zeli da sa vama provodi vreme. Dajte mu mogucnost da vam se priblizi. Ohrabrite ga jer necete zazaliti. Svidjate  mu se i tek cete to shvatiti.

 

VODOLIJA

Dani sto slede za vas ce da se menjaju i da donose lepe promene. Od vas se ceka da te novonastale promene i prihvatite. Pokazite da cete ici dalje i da cete cinite sve da se konacno stvari menjaju na bolje.I da cete se konacno radovati promenama koje su dosle u pravi cas.

 

RIBE

Niste ni svesni da ce naredni dani doneti nove obaveze. Ali za vas nece biti teske jer cete se radovati. Jedan lik ce uciniti sve da se vase radne snage rasporede i da pokazete i znanje i simpatije prema njemu. Sa njim ce vam biti sve lepse.

 

Stranice: 1 2