Subota,nedelja,ponedeljak:Dani za susret srodnih dusa!

Subota,nedelja,ponedeljak:Dani za susret srodnih dusa!

2023-12-01 0 By Admin

VAGA

Sanjate da nadjete svoju srodnu dusu i da konacno postanete srecni. Vase olicenje srece je da nadjete svoju drugu polovinu. Sada  vec gubite nadu da ce se to desiti, ali ovo su dani za susret srodnih dusa.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav ce da konacno pobedi vasu samocu i vas ponos. Mada ne pomisljate da oprastate jednoj osobi, ucinicete to. I bas sve ono sto ste rekli, vi cete poreci pred  naletom osecanja srca. Radujte se sto vas cekaju lepi dani.

 

STRELAC

Spremate se da osvojite jednu osobu koja vam stalno izmice. Bas kad vam se ukaze prilika da joj se obratite, ona se  okrene u drugom smeru. Od vas se ocekuje da ucinite bas sve da joj pridjete.Budite konkretni i slobodni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Od vas se ceka  da budete spremni da se okrenete novim koracima. Vase srce oseca da voli jednu osobu. Morate joj pokazati i izjasniti se u svojim osecanjima. Ne smete da se kockate sa srecom. Imate sansu i iskoristite je!

 

VODOLIJA

Nikako da prihvatite cinjenice  koje vas bole, ali moracete. Bolje je da razmislite o tome kako cete dalje. Ovako dalje necete moci. Ili cete prihvatiti cinjenice, ili cete ziveti u laznoj nadi. Dobro razmislite sta je bolje za vas, i sta je najbolje.

 

RIBE

Vasa ce se osecanja moci da usmere u smeru jedne vage. Od vas se ceka da budete spremni da izadjete sa jednim postupkom. Pokazite joj da vam je stalo i da cete ciniti sve da vam se posreci. Da joj se priblizite i da pokazete da niste ravnodusni.

Stranice: 1 2