Strelac:On je ili najbolji ili najgori-vi birate kako ce se ponasati!

Strelac:On je ili najbolji ili najgori-vi birate kako ce se ponasati!

2023-12-01 0 By Admin

Sve dok ste vi prema njemu nezni i iskreni, bice i on prema vama. Jer, strelac nikada ne zaboravlja tudju dobrotu i ovo je neko ko ce spoznati sta je ono sto mu zapravo za srecu treba.

Vazno je da kazemo da je najveca istina da osoba rodjena u ovom znaku zeli ljubav. Ali, isto tako, novac joj je jako vazan. I nikada strelac nece biti srecan ma koliko da je voljen ako mu pri tome fali novca. Vazno je da imate na umu da je on neko ko nema problem sa tim da kaze da ga novac cini srecnim.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da ce ovaj znak uvek da se ponasa prema vama onako kako se vi ponasate prema njemu. Jer sve dok ste vi prema njemu dobri, on ce prema vama biti jos bolji. On nikada ne zaboravlja tudju dobrotu ali ni lazi i izdaju. To je vrlo vazno  da znate. Ako vam je do njega stalo, imajte na umu da nema sumnje da treba da cenite ako vas voli i ako vam svoju ljubav dokazuje.

Ono sto imate sa osobom rodjenom u ovom znaku je najvrednije sto vam zivot moze dati. Ljubav jednog strelca se ne kupuje. To je ono za sta treba da se borite. Bilo kako bilo, ovo je neko ko ce vam dokazati na delu sta znaci imati pravog prijatelja. Oslonac i podrsku.

Stranice: 1 2