Jarac:Njegova ljubav se ne kupuje,vec se zasluzuje!

Jarac:Njegova ljubav se ne kupuje,vec se zasluzuje!

2023-12-01 0 By Admin

Daleko od toga da je jarac neko ko ce varati. Da, mozda ce prevariti, ali “nece sediti na dve stolice”. Reci ce ako prevari, i krenuce dalje, bas kao sto ce reci i ako mu sa nekim nije lepo.

Jarac je primer osobe koja ce naci nacina da se izbori za ono sto hoce ali nikada i ni u kom slucaju nece slomiti srce onima koje voli. Osim, naravno, da oni prvo slome njegovo. Da, istina je da je jarac neko ko ce biti spreman da vrati milo za drago. Ovo nije zodijak koji je u stanju da prvi napravi nesto lose ali koji svakako nece tek tako oprostiti. Kada odluci da ode, ako se odluci na to… Znajte da ne postoji ni najmanja sansa da vam se vrati. To je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga na koga cete moci da racunate. Na koga cete moci da se oslonite. Mislite o tome. Ovo nije znak koji ce bilo kome dozvoliti da se igra sa njim. Ali, uvek imajte na umu vaznu cinjenicu… Jarac je neko na koga mozete da se oslonite, ali neko ko vam nece dozvoliti da se igrate sa njegovim divnim srcem. Moze da vas voli, ali to ne znaci da ce vam sve oprostiti. Ne da na sebe.

Stranice: 1 2