Vaga-ona ostvari ono sto hoce:Za nju granice ne postoje!

Vaga-ona ostvari ono sto hoce:Za nju granice ne postoje!

2023-11-30 0 By Admin

Slobodan, siguran i odlucan zodijak koji nikada ne odustaje od onoga sto hoce.

 

VAGA

Vi ste od onih zodijaka koji znaju sta hoce i to uvek i ostvarite. Sigurni ste u sebe, odlucni i slobodni. Vas osecaj slobode daje vam osecaj da mozete sve sto hocete i bas sve sto pozelite. Zato tezite svojim koracima koje bi uvek vodilo vase srce.

Srce vam je glavno u svemu i uvek sledite njegov put. Makar i bili nesigurni na momente, vi cete sami sebi licno uliti samopouzdanje. Vi ste jedan od znakova koji tacno zna sta je ono sto hoce i u to nema nimalo sumnje. Mnogi oko vas pricaju da ste znak koji je u dilemi ali je prava istina da ste bili i ostali znak koji je spreman da se bori za ono sto naumi.

Imajte na umu da je prava sreca imati vas kraj sebe jer ste bili i ostali znak koji je spreman da istraje u onome sto hoce. Odani ste, iskreni i posteni. Jako ste verni i ljubav vam je oduvek bila jako vazna. Vi ne mozete da zamislite da zivite ako ne volite i ako niste voljeni.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da kazemo da ste znak koji vazi za dobrog coveka. Kada se zaljubite vi dajete sve od sebe ali moramo reci da je cinjenica da ste osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce. Neko ste ko ume da se snadje, da razume, da saslusa, da podrzi. Osoba koja tacno zna da u  zivotu nista nije lako i da zivot zahteva borbu i sve sto ide uz to. Moramo da kazemo da je vaga odlican primer za ljubav i da je ovo znak koji ce naci nacina da istraje u onome sto zeli. Ali, vaga je postena, ovo je znak koji ne gradi srecu na tudjim suzama, i to je najvaznije od svega.

Konacno, vi ste znak kojem je ljubav na prvom mestu ali tacno znate kada je vreme da se okrenete i da odete. Ma koliko da nekoga voleli, vi ste znak koji zna sta hoce i koji je spreman da istraje  u svemu sto naumi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2