Ovan:Cuva ledja onima koje voli, i za njih stavlja ruke u vatru!

Ovan:Cuva ledja onima koje voli, i za njih stavlja ruke u vatru!

2023-11-29 0 By Admin

Ukratko receno, ovan nije zodijak koji voli da vraca istom merom. No, ako ga neko toliko povredi onda je izvesno da ce biti u stanju da uradi mnogo toga i to je najveca moguca istina. Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati nekoga ko ce biti vas oslonac i rame za plakanje. Ne postoji osoba koja moze da vas voli na nacin na koji to moze osoba rodjena u ovom znaku.

Vazno je da kazemo da je ovan znak koji je spreman da ide ka svom cilju  i nema nimalo sumnje daje ovo osoba koja je postena. Nikada ovan nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Ali, isto tako, nikada ovan nece dozvoliti da mu neko na bilo koji nacin kvari njegovu licnu srecu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak sa kojim moze biti jako lepo ali i znak koji tacno zna kada je vreme da nekome okrene ledja i da ode nekoga ode. Ovo je znak cija ljubav je pravi blagoslov. Oni koji ga imaju kraj sebe imaju nekoga ko ce biti tipicni dokaz da na svetu postoje andjeli cuvari.

Moramo da kazemo za sam kraj da je ovan znak rodjen za emocije i za ljubav. Znak koji ce vas voleti na nacin na koji zasluzujete i zelite. Imati ovna kraj sebe znaci imati osobu koja ce vam dati svoje srce na dlanu. I nece zazaliti zbog toga.

Stranice: 1 2