Cetvrtak,petak i subota:Tri dana za susret bivsih ljubavi!

Cetvrtak,petak i subota:Tri dana za susret bivsih ljubavi!

2023-11-29 0 By Admin

 VAGA

Ljubomora vam pravi veliki problem. Tri dana koja su pred nama ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Sve ostalo je sada samo na vama. Jako je vazno da pazite sta obecavate i kome dajete laznu nadu. Ili, bilo kakvu nadu.

 

 SKORPIJA

Moramo reci da je vazno da ne dizete ruke od svojih zamisli i planova. Jednom strelcu ste jako vazni. Sve ostalo je na vama. Moze se reci da ce vam uspeti da ostvarite svoje zelje i dodjete do svog cilja. Ljubav vam kuca na vrata.

 

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren i spreman da vam svoje emocije dokaze na delu. Nemojte to zaboraviti. Bice ovo prilika da vam se zelje ostvare i da uspete u velikoj vecini svojih namera.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Cetvtak petak i subota ce biti dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Razmislite o tome. Nekome je stalo do vas i cini se da je spreman da vam na svaki nacin svoju emociju dokaze i pokaze. Ostalo je samo na vama.

 

 VODOLIJA

Imajte na umu da ce ovo biti sjajni dani. Da je ljubav konacno na vasoj strani. No, osim srece na polju ljubavi, vama ce krenuti i na polju karijere. Slede vam tri dana i cini se da napokon dolazi sve na svoje bas kao sto ste i zasluzili.

 

RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da dolaze dani kada cete doci do svog cilja. Bice ovo tri dana za promene i cini se da nema nimalo sumnje da ste srecu zasluzili. Ono sto je vazno da kazemo jeste da dolaze dani za pravu ljubav i emocije.

Stranice: 1 2