Vodolija:Deset razloga zbog kojih cete je apsolutno obozavati!

Vodolija:Deset razloga zbog kojih cete je apsolutno obozavati!

2023-11-28 0 By Admin

6.Ume da vrati istom merom.

Moramo da kazemo da je vodolija ko nikada ne zaboravlja tudju dobrotu. Dakle, sve dok ste prema njoj dobri, ona ce biti jos bolja prema vama. Ako joj se neko nadje kada joj je tesko… Onda prosto ni u kom slucaju ne zaboravlja tu podrsku i ljubav.

6. Vodolija je unikatna.

Svaka vodolija je posebna sama po sebi. Daje dusu za one koje voli, ona je iskrena, i razlikuje se od svih. Nikada joj nece pasti na pamet da igra dvolicno, vec je ponosna sto je takva kakva jeste.

7. Vodolija je dobar covek.

I kao takva, ona ce rado svima pomoci. Nikada ne zaboravlja tudju dobrotu, ali nikada i ne okrece glavu od onih kojima je pomoc potrebna.

8. Vodolija je vredna.

Kao radnik, ona je znak koji je spreman da istraje u svojim namerama. Uvek daje sve od sebe kada je posao u pitanju. Ne libi se nijednog posla, sve dok je castan i posten.

9. Vodolija voli kao niko na svetu.

Retko se desi da nekome pokloni svoje srce i svoje poverenje, ali kada se to desi, to je ljubav koja nikada ne prestaje.

10. Vodolija-znak rodjen da prasta.

I zaista prasta kao niko na svetu. Ume da razume, da saslusa, da se nadje… No, kada odluci da ode… Bas nista je ne moze  ubediti da se vrati, cak i ako voli svim srcem.

Stranice: 1 2