Skorpija:Njena je sreca samo njena stvar, ne slusa tudje price i misljenja!

Skorpija:Njena je sreca samo njena stvar, ne slusa tudje price i misljenja!

2023-11-28 0 By Admin

Ko slusa srce ima sanse da bude srecan, a ona uvek slusa srce!

Skorpija dama je osoba koja zna i sta hoce, pa i koliko moze. Ona je uvek sledi svoje srce. Ono u sta veruje je samo to sto je vodi i tako nikada  nece prestati da sledi svoj put. Njene misli ce uvek da prati i slusa sta joj ono porucuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je uporan i tvrdoglav znak i ono sto zacrta, ne odustaje. Tako kako misli, tako mora i da bude i tu nema odustajnaja. Mora joj se priznati da je neodoljiva i da cesto zna da zavede mnoga srca. Onako okom, bez da im da povoda. Jednostavna je a lepa, i ona je partner za pozeleti.

Skorpija gospodin je neko ko je dosta jaci i uporniji od vecine zodijaka. Vreme je da se okrenete priznanjima koja vas  cekaju i pohvalama za snalazljivost. Za vredan rad i trud,  i za vase uspehe.

Vi cega god da se dotaknete, vama ide dobro i vi se potrudite da to i ostvarite. Ne znaci da niste  imali promasaja i da niste gubili. Ne znaci ni da niste nikada bili povredjeni. Ali niste ostajali u pepelu proslih ljubavi.

Ako ste padali, vi ste se dizali jos jaci i jos vise ste tezili svojoj sreci. Vasa je sreca samo vasa stvar i niste slusali price dokonih. Ne obazirete se na njih, niti ste dozvoljavali nekome da vas  sazaljeva. Tezili ste  vecim zeljama, krupnijim ciljevima i znacajnim uspesima. Jednostavno ste se okrenuli samo svojim zeljama i spremni ste uciniti bas sve.

Stranice: 1 2