Skorpija:Njena je sreca samo njena stvar, ne slusa tudje price i misljenja!

Skorpija:Njena je sreca samo njena stvar, ne slusa tudje price i misljenja!

2023-11-28 0 By Admin

Njena je sreca samo njena stvar i ne slusa price, niti se obazire na njih!

 

SKORPIJA

Vi ste zodijak koji svoj put do srece krci licno sam! Ne zelite nikoga da slusate jer je vasa sreca samo vasa stvar. Nikoga ne slusate i ne zavisi te od tudjih misljenja. Ne dozvoljavate nikome da se mesa u vase licne izbore.

Ono sto je jako specificno za vas jeste to da ne slusate nicija upozorenja.  Ne verujete u slucajnosti, u neke predodredjene stvari. I kada vas upozoravaju na lose delovanje zvezda na vas zodijak, vi se bunite.

Izricito mislite da sudbina ne postoji, niti neki spoljni uticaji. Vi verujete samo u  coveka i njegove zelje i put kojim ide. Verujete u svoje korake i mislite da ni jedan nece biti nepogresiv. Nece i ne sme da bude!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi tako mislite i tako i postupate u zivotu. Medjutim, bilo bi mnogo bolje da ste se neki put osvrnuli i na svoje  bliznje. Na njihove brizne savete, na njihova uporna delovanja. Na njihove alarme na oprez da ne biste bili povredjeni.

Vasa je sreca samo vasa stvar i niste nikome dali da vam se mesa. Makar da ste isli kroz trnje i blato vi se niste usudjivali nikome dozvoliti da vas remeti. Sve one koje vam se mesaju, vi ste spremni da oduvate u trenu. Vas zivot  je samo vas i zato je vasa sreca samo vasa stvar.Makar  kasnije i plakali i patili, ali idete za srcem.

Mnogo ste puta bili povredjeni sledeci put svoga srca. Cak  i kada su vas najblizi upozoravali da budete oprezni! Hteli ste da idete za srcem, za zeljama i sa nadom da cete uspeti. Da cete naci pravu ljubav, ostvariti cilj i dotaci srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2