Naredna tri dana:Ovim znacima slede mnogo bolji dani i pocetak srece!

Naredna tri dana:Ovim znacima slede mnogo bolji dani i pocetak srece!

2023-11-28 0 By Admin

Ovim znacima slede mnogo bolji dani i sledi im pocetak srece!

OVAN

Slede vam mnogo bolji dani i vreme je da se trgnete. Konacno da se malo vise posvetite osobi do koje vam je stalo. Od vas se covek nada da cete se pribliziti voljenoj osobi i necete dalje gusiti svoje osecaje.

 

BIK

Poceli ste da se interesujete za odredjenu specijalnost. Bice da je to vase novo zanimanje i da cete uspeti da se snadjete. Mada vecina vasih bliznjih ne veruje u vas, vi cete se pokazati da ste na visini zadatka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste uspeli da se opravdate pred jednom osobom koja je posumnjala u vas.  Ako ste u necemu pogresili, ovih ce vam dana trebati obrazlozenja. Fokusirjte se na nesto konkretno, ali ne brinite. Svi ljudi grese!

 

RAK

Niko vam ne moze da nadomesti nesto sto vas boli. Mada skrivate svoje tuge duboko u sebi, neko ih je primetio. Jedna osoba vas  toliko poznaje da zeli da vam se nadje u nevolji. Dajte joj sansu, voli vas.

 

LAV

Ako ljubav cini cuda, zasto to ne cini u vasem slucaju? Da bi se to desilo, morate vise i verovati i delovati. Ne smete stvari posmatrati iz  drugog ugla, vec znati sta trebate ciniti. Ucinite sve sto je do vas.

 

DEVICA

Neko vas mnogo hvali a da nije spreman da vam pridje. Ako vam prijaju njegove hvale, ucinite nesto vi licno. On se verovatno stidi, a to sto vas hvali je samo nacin da vam skrene paznju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2