Kad uz vas stoji lav,nije tesko biti lavica ili drugi lav!

Kad uz vas stoji lav,nije tesko biti lavica ili drugi lav!

2023-11-28 0 By Admin

Zato, lako je biti jak, lako je biti snazan ako imate kraj sebe jednog lava. Ovo je zaista znak koji je stanju da vas voli, da vas nauci sta je to zivot, i kako da se izborite za sve ono sto vam treba. Istina je da lav nikada ne okrece ledja onima koje voli. On ce zapravo naci nacina da istraje u svemu, ma koliko da zivot bio tezak. Moramo reci da je lav znak koji daje snagu svima koje voli. Uz njega je lako biti snazan jer uvek imate na koga se oslonite, imate nekoga ko je u stanju da vas voli, nekoga ko je u stanju da vam bude prijatelj i podrska.

Takav je i u ljubavi. Moramo da kazemo da je ovo znak koji cini prvi korak. Ako mu se neko svidja, ako mu je do nekoga stalo, zaista ce dati sve od sebe da tu osobu osvoji,a  kasnije i da je usreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mora se priznati da je lav znak koji sve u zivotu postize na posten nacin. On ne ocekuje da mu bilo ko i bilo sta pokloni. Ponosan je na sebe zato sto je hrabar i zato sto je ono sto jeste. Srecni su oni koji ga imaju kraj sebe, jer imaju dobrotu, jer imaju energiju koja je potrebna ovom svetu. Energiju borca jer on zapravo nikada ne odustaje. Srecni su oni koje on voli.

Stranice: 1 2