Kad uz vas stoji lav,nije tesko biti lavica ili drugi lav!

Kad uz vas stoji lav,nije tesko biti lavica ili drugi lav!

2023-11-28 0 By Admin

 Lav. Svi kazu da je hladan, ponosan, da ne zna da voli… Ali, istina je drugacija. Lav je zodijak pun ljubavi, ali tu ljubav treba zasluziti.

 

Lav je zodijak koji ima stav. Onaj koji ima petlju da kaze sta je ono sto hoce, ono sto misli i ono do cega mu je stalo. Moramo da kazemo da je ovo zodijak koji je jako uporan u onome sto naumi. Ali, vazno je da kazemo da je on pravi borac. On nije zodijak koji odustaje, on nije zodijak koji ikada spusta ruke od onog sto naumi. Jer, on je posten, on je jak i snazan. Vazno je da kazemo da je lav znak koji svima oko sebe dokazuje kakvi zapravo treba da budemo!

Lav je iskren. Reci ce sve sto misli. Cak i ako zna da ce ta istina da slomi srce. Cak i ako zna da ce neko zbog te istine da pati, on ce je reci jer je ponosan na sebe zbog toga sto jeste, sto je takav kakav jeste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da je ovo znak koji je jako ponosan. Istina je i da mu je ego jako naglasen. Zasto? Zato sto on dobro zna koliko vredi, ali istina je da se nikada ne odlucuje na to da uradi drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu. Dobro zna koliko vredi i bas zato i ne dopusta da se neko na bilo koji nacin igra sa njim. Imati ga kraj sebe znaci imati pravog prijatelja, oslonca, podrsku… Naravno, sve to ukoliko zasluzite jer ljubav jednog lava nikada nije bilo i nikada nece biti lako zasluziti!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2