Vaga i Vodolija:Prava je cast imati ih u svom zivotu!

Vaga i Vodolija:Prava je cast imati ih u svom zivotu!

2023-11-27 0 By Admin

Doslo je vreme da vam kazemo istinu za vagu i vodoliju. Za dva znaka koja su spremna da istraju u svojim namerama.

 

 VAGA

Moramo da kazemo da je vaga znak koji je spreman da se bori za ono sto hoce. To je najveca moguca istina. Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati nekoga ko ce vas voleti, nekoga ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nema nimalo sumnje da je ovo neko ko tacno zna sta je ono sto hoce i nema nimalo sumnje da je ovo neko ko moze da bude za primer.

Prava je cast znati da vas vaga voli jer je ovo znak za primer, znak za ljubav, znak koji tacno zna sta  hoce. Cast je znati da vas voli osoba rodjena u ovom znaku jer je ovo zodijak koji je posten, iskren i sve ono sto svakome od nas zapravo treba u zivotu. Ljubav je ono sto je ovom zodijaku jako vazno i cinjenica je da vagu upravo emocije i vode kroz zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da ovaj znak ima jako mnogo poznanika ali da je medju njima jako mali broj prijatelja. Vaga je oprezna, pazi kome veruje, pazi kome se poverava. Pravi je prijatelj i u to nema nimalo sumnje ali je vrlo vazno da kazemo da ona zeli da dobije onoliko koliko i da.

Tesko ce bilo kome na svetu okrenuti ledja, ali ako se to desi… Onda je izvesno da je neko ovog zodijaka previse povredio. Toliko da ne moze da preboli, da zaboravi, da krene dalje. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2