Vaga: Zodijak sto pleni dobrotom i kad voli, voli srcem!

Vaga: Zodijak sto pleni dobrotom i kad voli, voli srcem!

2023-11-25 0 By Admin

Ako trazite iskrenu i cistu ljubav, ona ce vam je pruziti!

Vaga  dama je zodijak koji vas nece zaobici nikada. Nece vam trebati mnogo vremena da joj date srce. Jednostavno je takva osoba  i vreme je joj se ukaze paznja. Ako to ucinite, uzvratice vam previse, skoro duplo.

Nemojte je nikada potcenjivati  jer je njena dobrota nesto sto cete tek otkriti. I tek cete biti ponosni zbog njenog prijateljstva. Ili tek moguce emotivne veze. Dama vaga ce uvek dobro razmisliti, cak i ako pogresite prema njoj.  Uvek ce dobro da razmotri sve okolnosti i tek ce se onda izjasniti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Drugi bi vas zodijaci kaznili za pocinjene greske, dok bi vaga prvo dobro razmislila. Dugo bi razmatrala sve okolnosti, ali bi sebe stavila u vasu situaciju. Ako vas ne bi opravdala, ona bi vas razumela i tako bi vam oprostila. Njeno dobro srce ne zna da se ljuti.

Vaga gospodin  je vec neko ko se malo razlikuje po pitanju odluka. Malo je brzi i sigurniji. On ide iz krajnosti u krajnost i na sve gleda ili belo, ili crno. Odluke donosi brzo, bez odlaganja, jasno i konkretno.

Kod njega nema uvijanja, i ima smelost da se izjasni, ma kako da je! Ako  smatra da je nesto u njegovim ocima jasno, jasno ce i nastupati. Ono sto je vazno naglasiti, jeste da ovaj zodijak poseduje dobrotu. Bilo da je dama ili gospodin vaga, uvek nastupaju dobrotom. To im je najbolja osobina.

Ma sta cinili, uvek nastoje da nadju najbolje moguce resenje. I ne samo za sebe, vec i za druge. Uglavnom se trude da nikoga ne povrede i da nikome ne ucine nazao. I ako trazite cistu i iskrenu ljubvav, vaga ce vam je pruziti.

 

Stranice: 1 2