Vaga: Zodijak sto pleni dobrotom i kad voli, voli srcem!

Vaga: Zodijak sto pleni dobrotom i kad voli, voli srcem!

2023-11-25 0 By Admin

Ovaj zodijak pleni dobrotom i kada voli, voli srcem!

VAGA

Zodijak ste koji pleni svojom dobrotom i koji uvek voli drugacije od drugih. Njemu nisu vazne rijeci, vazna su mu osecanja srca. Ovaj zodijak kada voli, ne voli recima, vec vas voli srcem.

A njegovo srce je ogromno i vece od bilo cijeg. Cak i da vam ne pokaze osecanja, reci ce vam to njegove oci.  U njegovim ocima je sva dobrota sveta i sve ono sto biste zeleli da vidite. Ovo je zodijak koji zna da voli na jedan poseban nacin. Nikada se ne trsi da mnogo prica, niti se mnogo istice.

Vaga nije neko ko zeli da bude u centru paznje. Cak i da je tako, nece vam to pokazati jer je jako skromna osoba. Ono sto nosi u srcu, znano je samo njoj i onima koji  su u njenoj neposrednoj blizini. Cesto je neodlucna i nesigurna, ali samo iz dva razloga. Jedan je sto je suvise stidljiva osoba i ne zeli nikome da namece svoju ljubav.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Drugi od razloga njene nesigurniosti je strah da ne bude povredjena. Ne zeli da je bilo ko ignorise.  Mnogo je razloga sto je bila povredjena od onih koje je volela. I osecaj ponovnog bola, dobro joj je poznat. I taj osecaj je bas onaj koji je koci da se izjasni.

Vaga je zodijak koji ce znati da vam da srce u potpunosti. Ali se nemojte nadati da ce to biti brzo ili bar  u onom vremenu koje vi mislite da je dovoljno. Ona ce odluciti sta cete i kako dalje, kada bude sigurna da ce u vama naci ljubav i zastitnika.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2