Sati tokom tri dana bice za pamcenje Rakovima, za kajanje Vodoliji…

Sati tokom tri dana bice za pamcenje Rakovima, za kajanje Vodoliji…

2023-11-25 0 By Admin

VAGA

Dok ce se neki uveliko kajati, vi cete se ponositi. Zaista cete imati razloga da budete ponosni. Nesto ce vam se posreciti i to ce biti  vas razlog radovanja. Vreme je za vase srecne sate. Tek cete videti zbog cega, a i zbog koga.

 

SKORPIJA

Bice ovo samo dani u nizu  zbog kojih cete nastaviti sa lepim danima. Mozda do sada i najlepsim danima u vasem zivotu. Vreme je da se ozvanici vasa sreca i da je pred svima i dalje pokazujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

STRELAC

Niko vas nece voleti kao jedna osoba i to je ono sto vas cini srecnim. Mozda i niste bas uvereni u tu ljubav, ali cete se uveriti ovih dana. Pred vama ce da procvetaju ispunjenja vasih zelja. Vasa radost je da se ostvari ono sto ste zamislili.

 

JARAC

Ovo ce biti dani koji vas mogu povesti boljem. Niko vas ne moze da spreci u onome sto hocete. Ako ikada pre, sada cete imati razloga da sledite svoj cilj. Ostvarite ga po svaku cenu. Kada vam se ukaze sansa, vi je iskoristite po svaku cenu.

 

VODOLIJA

Vreme pred vama je da svedete neke nesvedene racune. Ne sa nekim, vec sa sobom. Stize vas  kajanje zbog necega sto ste propustili, a sada ne mozete da popravite stvari. Okrenite se novim koracima, kajanje vam nece pomoci.

 

RIBE

Ovo ce biti dani za nove korake, ali ne znaci da nece biti lepi. Pred vama su sati koje mozete da pamtite. Ucinite ih znacajnim i jos lepsim nego do sada. Vasa sreca bi tek trebala da se desi i da zablista zbog nekih vasih novih koraka. Ovo ce biti vasi odlucniji koraci.

Stranice: 1 2